Yumuşacık Izgara biftek

Et yemek bir yaştan sonra insanı bayağı zorluyor onun için orta yaş üstü eti ızgara şekilde az miktarda tüketmeleri ara sıra iyidir Özellikle bu ızgara yemeğimizi bol yeşillik salata ve sebze ile tüketin Üzerine bol su için


Biftek nasıl pişirilmeli



Malzemeler 


İki kişilik

  • Bir dilim biftek
  • Terbiye için üç kaşık
  • Zeytin yağı 
  • Yarım kaşık yoğurt
  • Bir tutam biberiye
  • Bir çay kaşığı salça
  • İki kaşık zeytinyağı
  • Salata için marul
  • Beş yaprak kıvırcık
  • Bir havuç
  • Yarım turp
  • Bir tutam nane
  • Limon zeytin yağı


Tarifin Yapılışı


  • Bir dilim bifteği ortadan ikiye bölün
  • Terbiye için 
  • bir kaseye zeytin yağı yoğurt salça biberiyeyi karıştırın
  • Bifteğe bulayın buzdolabında beş saat bekletin
  • Bu arada salatayı ince bir şekilde doğrayalım
  • Salata için havucu rendeleyelim
  • Az zeytinyağı bol limon ile harmanlayalım
  • Bir tutam kuru nane serpin
  • Şimdi de bifteği kızartalım tarifimiz hazır
  • Bu beni doyurmaz diyorsanız
  • yanına garnitür sebze 
  • yada cacık hazırlayabilirsiniz mevsimine göre
Afiyet Olsun

Yorumlar

Bugün Ne Pişireyim?