Çömlekte Köfteli Tepsi Kebabı
Evde yapılamaz diye bir şey yoktur evde kebab daha lezzetli olur etini kendi isteğinize göre seçin yapın en lezzetli kebabı

Malzemeler
- Yarım kilo kıyma
- Bir büyük kuru soğan
- Bir tutam maydonoz
- Tuz
- Karabiber
- Nane (az)
- Sarımsak bir diş
- Bir sivri biber
- Yarım domates köfte için
- İki domates
- rendelenmiş kaşar
- Çömlek tepsi
Tarifin Yapılışı
- Köfte için kuru soğan ince kıyılır robottan yardım alabilirsiniz
- Maydonoz ince kayılır
- Sarımsak yarım domates ve biber ince kayılır
- Bir kaseye kıyma alınır
- Üzerine tüm kıyılmış sebzeler eklenir
- Baharatlar sırayla eklenir
- Güzelce yoğurulur
- Çömlek tepsiye dizilir
- Yanlarına domates dizilir
- İkiyüzlü derecelik ısınmış fırında 30 ile 40 dakika arası piştikten sonra
- Üzerine kaşar serpilir 8 dakika daha pişirilir
- Üzeri kızarınca servis edilir sıcak tüketiniz
Afiyet olsun
Yorumlar